top of page

Mijn Verhaal

Over Mij 

Ik ben Nathalie, mama, dromer, levensgenieter (probeer ik toch) met een passie voor reizen. Natuurliefhebber en een hart voor dieren. 

Mijn Wereld 

Mijn zoontje Sam en mijn lieve partner Nuno hoort daar ook bij ;) En niet te vergeten onze lieve poezen Jacinta en Meli. Na de werkuren geniet ik graag van een glaasje wijn, de rust in huis als die er is :) Een wandeling in het bos en de kleine dingen in het leven.

Soms een hectisch persoon...

Door mama te worden is dit er niet op verbeterd ;)

Enthousiast! Voor een feestje zijn we altijd wel te vinden. Als we niet thuis zijn kan je ons terugvinden onder de Portugese zon voor de mama en papa te bezoeken van Nuno, opa en oma voor Sam of voor een nieuwe plek te ontdekken ergens ter wereld. 

DSCF4357-Sociale media -2.jpg
20210528-DSCF4036.jpg

Liefde voor fotografie

Sinds 2019 ben ik opgestart met fotografie door mijn beste vriendin die haar eigen onderneming opstarten.

Sneakers and Paws, bandana's voor honden.

Mijn passie voor fotografie is er altijd geweest en zeker tijdens mijn reizen, waardoor ze de vraag aan mij stelde of ik voor haar foto's wilde maken.

Mijn antwoord was JA!

Het was een heel avontuur en de beste leerschool met het moeilijkste publiek... Dieren.

Het was een uitdaging met veel mooie herinneringen! 

Wat starte als iets kleins, voor plezier, naar wat is uitgroeid tot waar ik nu sta. 

De wereld door mijn lens

Ik hou van eenvoud, niet te moeilijk doen, hou het simpel en jezelf mogen zijn. De echte momenten, de momenten met lach of een traan, emotie durven laten zien, spontaniteit. Ik ben een gevoelspersoon waardoor verbinding voor mij heel belangrijk is.

Ik wil jullie leren kennen en connectie voelen.

Het moment samen beleven. Niet gewoon op de knop drukken maar jullie verhaal vertellen. Fotografie is zo waardevol. Het geeft je ongetwijfeld de mooiste herinneringen.

DSCF4654.jpg
Volg mijn verhaal op instagram
bottom of page